ŞANLIURFA / SİVEREK - Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Adres
DİCLE MAH. DİCLE 58 SK. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 1A SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :
Başlangıç: 08:00 Bitiş: 14:30
Ulaşım
Şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz GAP Havaalanına 63 km, Diyarbakır Havaalanına 76 km uzaklıktadır.
Merkezde